Customer logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Smagning og rundvisning hos Radius Distillery
Oremandsgaard alle 2, 4720 Præstø
Dansk 🇩🇰, Engelsk 🇬🇧
1 time og 30 minutter
Hvad er inkluderet?
  • Cirka halvanden times rundvisning og smagning. 
  • Rundvisning i destilleriet. 
  • Rundvisning på fadloftet. 
  • Smagsprøver på 5-6 forskellige varianter af vores klare og gyldne dråber. 
  • Gode tilbud i destilleri butikken efter smagning. 
  • Små hold af max 10 personer. 
  • Mulighed for at tage en slentretur på egen hånd på smukke Oremandsgaard Gods før eller efter rundvisningen.

Kom og oplev en unik smagsoplevelse hos Radius Distillery. Vi giver dig en grundig rundvisning i destilleriet i den gamle hestestald på Oremandsgaard gods. Her vil vi fortælle om hvordan vi producerer vores spiritus - som destilleres med videnskabelig præcision i de to tyske kobberkedler. Vores gin er minimalistisk i sin ingrediensliste, men desto mere kompleks i smagen, som du vil opdage, når du smager på vores forskellige varianter. 

Du vil også besøge vores fadloft, hvor vi lagrer vores Æblebrandy og Whisky på rom-, bourbon- og sherryfade, og opleve hvordan tiden har påvirket smagen. Alt dette i de smukke omgivelser af det historiske Oremandsgaard gods. Kom og oplev Radius Distillery.

Køb et gavekort Giv en du holder af en oplevelse, de aldrig glemmer.
Når du giver et gavekort, lader du modtageren vælge sin egen oplevelse.Du vælger selv beløbet på gavekortet og har også mulighed for at tilføje en personlig hilsen til modtageren. Du modtager gavekortet på mail.
Cover image
Om Radius Distillery
Økologisk tradition møder videnskabelig præcision 

 
Hos Radius laver vi gin, som i moderne sammenhæng med rette kan betragtes som minimalistisk, i hvert fald når det gælder ingredienslisten. Du finder ikke 30-40 obskure botanicals, men en god håndfuld nøje udvalgte ingredienser, der ofte tager udgangspunkt i æblet. Især Oremandsgaards eget æble, Hage-æblet. 

Udover at bruge æbler fra godsets gamle æblelund, har vi i 2019 plantet flere end 3.000 økologiske æbletræer med 17 gamle sorter fra Sydsjælland. Æblerne bruges ikke kun til gin, men også æblebrandy, som lagres på rom-, bourbon- og sherryfade. 

På fadloftet ligger også Oremandsgaards spæde whisky og modner. Godset har siden 1800-tallet dyrket byg til malt - Whisky var derfor en oplagt udvidelse. Selv vandet kommer fra egen kilde.

Radius DistilleryOremandsgaard alle 24720 Præstø
hello@radiusdistillery.com+45 60 57 58 60
Juridiske oplysningerBetingelserPrivatlivspolitikAnnulleringspolitik
© 2023 Radius Distillery